Reprezentanta CSM Zalău, locul 53 la Mondialele de alergare montană

Alina Niţuleasa, sportivă pregătită de Lorena Boberschi a terminat cursa din Italia cu timpul de 55 de minute şi 32 de secunde. În clasamentul pe echipe, România s-a clasat pe locul şapte.

Medaliată cu bronz la Campionatul Naţional de alergare montană, Alina Niţuleasa, atletă originară din Craiova, dar legitimată la Clubul Sportiv Municipal Zalău a participat duminică la Campionatul Mondial de alergare montană, desfăşurat în Italia, la Ponte di Legno.
Sportiva pregătită de Lorena Boberschi a reprezentat şi România, din echipa ţării noastre mai făcând parte Cristina Frumuz (CSU Galaţi), Mihaela Prunduş (SCU Cluj Napoca) şi Cristina Negru (CSM Oneşti).
Evoluţia Alinei Niţuleasa nu a fost una dintre cele mai bune, atleta legitimată la CSM Zalău clasându-se pe locul 53 din 88 de participante, terminând cursa cu timpul de 55 de minute şi 32 de secunde.
Cea mai bună clasare din echipa României a avut-o Cristina Frumuz, atleta de la CSU Galaţi clasându-se pe poziţia a X-a, cu timpul 49 de minute şi 24 de sutimi. Următoarea atletă româncă a fost Mihaela Prunduş, sportiva legitimată la CSU Galaţi clasându-se pe locul 28, cu timpul de 51 de minute şi 49 de secunde. Cristina Negru, de la CSM Oneşti, a venit pe poziţia a 36-a, terminând cursa de 8,8 kilometri cu timpul de 52 de minute şi 38 de secunde.
Locul întâi a fost ocupat de austriaca Andreea Mayr, timpul acesteia fiind de 46 de minute şi 35 de secunde.
Având în vedere că a fost a patra româncă în clasamentul general, atleta de la CSM Zalău, Alina Niţuleasa, nu a punctat în clasamentul pe echipe, unde România s-a clasat pe locul şapte, prima poţiei fiind ocupată de SUA.

2 Thoughts to “Reprezentanta CSM Zalău, locul 53 la Mondialele de alergare montană”

  1. Anonim

    ce glume bune! nituleasa pregatita de boberschi, prundus -la CSU Galati! HA,HA,HA!

  2. Anonim

    UNUI CRETIN CA TINE IO FI GREU SA TINA UN CRONOMETRU IN MANA!!HAHAHA

Leave a Comment